2021-04-30 18:54:05

Sigurno u prometu 2021

Danas smo bili domaćini Županijskom natjecanju „Sigurno u prometu". Cijeli niz godina u našoj školi organiziramo ovaj događaj i s ponosom vam želimo pokazati kako je to danas izgledalo.

Natjecanje „Sigurno u prometu“ provodi se za učenike osnovnih škola s ciljem da učenici dobiju temeljna znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, te da što bolje svladaju vještinu vožnje biciklom. Ovu prometno edukativnu akciju tradicionalno organizira Hrvatski autoklub zajedno s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa te Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Puno je dionika ovoga natjecanja. Tu su prvenstveno natjecatelji, njihovi mentori i cijeli tim naše škole koji se potrudio da se događaj odvije u najboljem redu. Predstavnici MUP-a su jamačno plijenili najviše pozornosti. Sponzori su se pobrinuli za nagrade učenicima koji su ostvarili sjajne rezultate.

Među sponzorima jesu HAK Nova Gradiška , AK Marsonia Slavonski Brod, koji su osigurali bicikle, i JOSIP PAVIĆ, načelnik Općine Sibinj, koji se pobrinuo da svaki natjecatelj ima svoju kacigu. Tako smo i mi u suradnji s Općinom omogućili da se natjecanje odvije sukladno epidemiološkim mjerama jer nam je uz zadovoljstvo učenika, iznimno bitna njihova sigurnost.

Fotografije vam mogu prenijeti djelić atmosfere. Prekrasan dan, divni ljudi, natjecateljski duh, suradnja, sjajni rezultati i još mnogo toga.

Čestitamo svim sudionicima, zahvaljujemo se suradnicima i sponzorima. Sada kada je ovogodišnje natjecanje iza nas, s nestrpljenjem očekujemo novo, a do tada – „Sigurno u prometu!“


Osnovna škola "Ivan Mažuranić" Sibinj